Ads Nuffnang

Pages

Wednesday, January 15, 2014

Virgin Coconut Oil S Capsule

Virgin Coconut Oil S Capsule
RM70.00

Kandungan : 100% Minyak Kelapa Dara
Berat : Setiap kapsul 500mg x 132 biji/botol

Dari hasil kajian saintifik dan penyelidikan yang dibuat, menunjukkan Minyak Kelapa Dara kaya dengan (MCFA) Medium Chain Fatty Acids dan dikelaskan juga sebagai "Super Food" oleh pakar-pakar antarabangsa. Khasiatnya menyamai susu ibu, memperkuat sistem imunisasi, memperbaiki metabolisma, melindungi dinding perut, Blood Clots, penstabil fungsi otak, saraf dan jantung.


Testimoni 1: Masalah Resdung

Saya mempunyai masalah resdung yang kronik seperti susah bersuara, alergik, sukar bernafas dan lain2 lagi. Setelah mencuba VCOSC, Alhamdulillah dalam beberapa minggu masalah yang saya alami berkurangan dan setelah 2 bulan masalah yang saya alami dapat diatasi Terima Kasih Biorich. 
~Puan Ida~


Testimoni  2: Penyakit Kulit

Mohd Sarjuni. Berusia 64 tahun. Berasal dari Kg. Teluk Rhu, Sabak Bernam, Selangor. Beliau mengalami masalah kulit mengelupas hampir setahun. Masalah ini berlaku selepas beliau habis menebas rumput dikawasan kebun. Ia dimulai dengan gatal-gatal pada kulit. Oleh kerana tidak tahan dengan gatal kulit yang di alami, beliau berulang-alik ke hospital untuk mendapatkan rawatan susulan. Penyakit ini menyerang di bahagian kaki serta celah tangan. Beliau juga mendapatkan rawatan tradisional, tetapi hasilnya masih sama, tiada perubahan yang ketara. Akhirnya beliau berjumpa dengan saudara En. Roslee memaklumkan akan penyakit yang dihadapi. En Roslee bergegas menghantar produk Minyak Kelapa Dara dan Delima Collagen (Biorich @ Bioasli). Beliau menyapukan minyak kelapa dara di kawasan yang berpenyakit serta minum delima collagen. Hasilnya selepas 4 hari, penyakit yang dihadapi semakin pulih dan beliau berazam untuk meneruskan penggunaan produk ini.


Testimoni 3: Diabetes

Ariffin Bin Mahfooz berasal dari Perak. Saya ingin berkongsi kisah tentang rakan saya yang telah menghidap penyakit kencing manis pada tahap yang teruk. Pada mulanya dia sering mengadu kepada saya tentang penyakit kencing manis yang dihadapinya selama 3 hingga 4 tahun. Katanya lagi, penyakitnya itu tidak boleh dikawal dan sudah pelbagai produk yang telah dia cuba bagi menyembuhkan penyakitnya itu, tetapi tidak juga berhasil.

Jadi, sebagai rakan, saya mengesyorkan kepada dia untuk mengambil Virgin Coconut Oil S Capsule (CVCOS). Pada mulanya rakan saya menolak produk (CVCOS), tetapi lama kelamaan apabila dia sudah tidak tahan untuk menanggung penyakitnya itu, maka dia pun bertekad untuk mengambil CVCOS. Dia makan 4 biji CVCOS untuk pagi dan malam. Alhamdulillah, hasilnya amat berkesan kerana sebelum ini bacaan kencing manis beliau adalah 23 dan apabila mengamalkan CVCOS, bacaan menurun dengan mendadak iaitu 3.5. Dia begitu gembira dan bersyukur dengan pengambilan produk CVCOS dari biorich.No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...